DOLAR 32,2363 0.16%
EURO 34,9606 -0.03%
ALTIN 2.411,45-0,53
BITCOIN 21954790,54%
İstanbul
27°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Adel Kalemcilik, Çin’e çıkartma yaptı

Adel Kalemcilik, Çin’e çıkartma yaptı

ABONE OL
Mayıs 14, 2024 14:00
Adel Kalemcilik, Çin’e çıkartma yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu doğrultuda Çin’in Guangzhou bölgesine ve Shenzen’e giderek ürün seçimleri ve tedarikçi görüşmeleri yaptıklarını belirten Adel / Faber-Castell CEO’su Oğuz Uçanlar; “Adel’i ‘Geleneksel Bir Kırtasiye Şirketi’ olmanın ötesine taşıyarak eğitim ve ofis teknolojileri şirketine dönüştürme vizyonumuzla portföyümüzdeki katma değerli ürün çeşidini arttırmayı hedefliyoruz” dedi.

50 yılı aşan tecrübesi ile 1969’dan beri faaliyet gösterdiği kırtasiye sektöründe Türkiye’nin lider firması olan Adel Kalemcilik, 2024’te açıkladığı yeni vizyonu kapsamında, ürün portföyünü  geliştirmek üzere çalışmayı sürdürüyor. Çin’in Guangzhou ve Shenzen kentlerinin yanı sıra Hong Kong’a da giden Adel / Faber-Castell CEO’su Oğuz Uçanlar, ürün portföyündeki katma değerli ürün çeşidini arttırmayı planladıklarını belirtti.

2024 yılında satışlarını ve finansal performansını korumayı, başarılı finansal sonuçlar kaydetmeyi beklediklerini söyleyen Adel / Faber-Castell CEO’su Oğuz Uçanlar, sözlerini şöyle sürdürdü; Gerek yeni müşteri beklentilerimiz doğrultusunda planladığımız yatırımlarımızla, gerekse ürün portföyümüzü daha da verimli ve zengin hale getirmek için kurduğumuz yerel ve uluslararası temaslarla işimizi geliştirmeye devam ediyoruz.

Bu doğrultuda, Adel’i ‘Geleneksel Bir Kırtasiye Şirketi’ olmanın ötesinde, zamanın ruhuna ve gereksinimlerine uygun, ürün portföyü geniş bir eğitim ve ofis teknolojileri şirketi haline getirme hedefiyle, bir yandan Avrupa’nın önemli teknoloji şirketleriyle görüşmeler sağlıyor, diğer yandan Uzak Doğu’dan teknolojik ürünleri portföyümüze eklemek için çalışmalarımızı ilerletiyoruz.

Adel / Faber-Castell için önemli bir konumda yer alan Çin’e ekip olarak yaptığımız ziyaretimiz, eğitim ve ofis teknolojileri şirketine dönüşüm yolculuğumuzda bizlere çok katkı sağladı.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.